Om Industrifiber

Industrifiber gjør det enklere for deg som kunde!

I vårt møte med deg som kunde vil tett og personlig oppfølging være det som skiller Industrifiber fra mengden. Med et «brennende» engasjement», lang erfaring kombinert med dyp kunnskap vil Industrifiber tilby den mest kvalifisert rådgivning for deres behov og løsninger.

Industrifiber skal gjøre det enklere for deg å være kunde!


Thomas Aaslund

Daglig leder/Partner

Om Industrifiber

Industrifiber ble etablert i 2018 og er en komplett leverandør/forhandler av varmebestandig fiber og termisk isolasjon. Industrifiber leverer kvalitetsprodukter til alle typer industrisektorer innenfor høy temperatur isolering, teknisk isolering og brannsikringsprodukter.

Vi er forhandler av de mest anerkjente leverandørene innenfor og er de eneste leverandøreren som har fiber og mineralull til ildfaste installasjoner.

Våre produkter kjennetegnes av høy kvalitet, enkel installasjon og energieffektivitet som leveres med høy service og kunnskap

I vårt møte med deg som kunde vil tett og personlig oppfølging være det som skiller Industrifiber fra mengden Det er derfor Industrifiber gjør det enklere å være proff. 

Industrifiber gjøre det enklere for deg som kunde! 

Med aktive eiere og medarbeidere med et brennende engasjement og lang erfaring, vil Industrifiber tilby den mest kvalifisert rådgivning for deres behov og løsninger. Vi har medarbeidere som er spesialister innen ulike områder og kan derfor garantere den beste oppfølging og kan vet hva som er best for ditt anlegg og dine arbeidsoppgaver.

Industrifiber AS er et selskap i IGNI konsernet og inngår i et nettverk av selskaper med fokus på å levere førsteklasses produkter og tjenester til alle typer industri.

Industrifibers ambisjon er å overholde kravene i kvalitets- og miljøstandardene, og som aktivt arbeider med å vurdere og forbedre virksomheten.

Industrifiber er lokalisert på Vestby i Viken rett sørøst for Oslo.

Kontaktinformasjon nøkkelpersonel

Thomas Aaslund

Daglig leder/Partner
thomas.aaslund@industrifiber.no
Mobil: +47 400 13 131

Marius Østlie
Dag Strisland

Sivilingeniør/Partner
dag.strisland@industrifiber.no

Per Arne Tjernsbekk

Salgsingeniør
pat@industrifiber.no
Mobil: +47 905 81 905