Mer miljøvennlig mineralull

Som den første mineralullprodusenten innen teknisk isolasjon, tilbyr Knauf Insulation hele deres produktspekter med naturlige bindemiddel ECOSE® Technology.

MINERALULL MED ECOSE® TEKNOLOGI

Som den første mineralullprodusenten innen teknisk isolasjon, tilbyr Knauf Insulation hele deres produktspekter med naturlige bindemiddel ECOSE® Technology.

Siden introduksjonen for HVAC-applikasjoner i 2016, har produktene med ECOSE®-teknologi blitt raffinert og dedikert til høye ytelseskrav innen teknisk isolasjon. De utmerkede tekniske egenskapene og brannytelsen til de naturlig brunaktige isolasjonsmaterialene forblir på et konstant høyt nivå. I tillegg gir den nye produktserien fordeler i håndtering og bærekraft sammenlignet med mineralull med standard fenol-formaldehyd-bindemiddel.

HVA ER ECOSE®-TEKNOLOGI?

ECOSE® Technology er resultatet av fem år med intensiv forskning og omfattende testing.

Drevet av konstant innsats for å levere innovative produkter, som tilfredsstiller markedets krav og kravet til bærekraftige materialer.

I motsetning til konvensjonelle fenol-formaldehydharpiksbindemidler, er ECOSE®-teknologien primært basert på naturlige organiske råvarer

PRODUKSJON

Det tilsettes ikke formaldehyder under fremstillingen, slik at bindemidlet hovedsakelig består av naturlig forekommende råvarer. Produkter som er produsert med ECOSE®-teknologi inneholder ikke fenoler, fargestoffer eller kunstige fargestoffer.

Naturlig brun i stedet for gul – dette er utseendet til de naturlige glassullisolasjonsmaterialene med formaldehydfritt bindemiddel, hvis karakteristiske farge ikke produseres med fargestoffer, men er helt naturlig.

OPPTREDEN

Fornybare råvarer i bindemidlene har erstattet nesten alle fossilt brenselbaserte materialer. Man sparer derfor energi, og reduserer strømforbruk og CO2-utslipp. I tillegg til dette har produkter med det formaldehydfrie bindemidlet høy isolasjonseffektivitet for termisk komfort, og er også ikke brennbare for personlig sikkerhet.

Mineralullisolasjonsmaterialer med ECOSE®-teknologi oppfyller derfor alle relevante standarder og sørger også for en utmerket inneluftkvalitet.

Vi i Industrifiber er stolt forhandler av Knauf sine innovative løsninger. Og er med på det grønne skiftet!