MaxPly2, Ildfast papir, 3 x 610 x 30480 mm

Produktnummer 1400-001
Produktbeskrivelse MaxPly2 er et høytemperaturpapir produsert av en råvare med høy renhet og er spunnet av fiber med et akryl lateks-bindemiddel for å danne et ensartet, sterkt, fleksibelt, lett papir.
Produkttype Papir, ildfast
Salgsenhet rll

MaxPly2 er et høytemperaturpapir produsert av en råvare med høy renhet og er spunnet av fiber med et akryl lateks-bindemiddel for å danne et ensartet, sterkt, fleksibelt, lett papir.Den høye temperaturstabiliteten kombinert med ekstremt lav varmeledningsevne gjør MaxPly2 til den perfekte løsningen for mange forskjellige bruksområder som varmeisolator, varme skjold, pakning eller tetning.Dette høytemperatur papiret bruker ny fiberteknolog i spinningen av papiret. Både den grønne styrken og styrken etter at bindemidlene er fjernet ved oppvarming er meget høy.Nutecs "høy-indeks" fiberiseringsteknologi eliminerer ‘shot’ fraksjonen normalt forbundet med høy temperaturfibre, uten kostbar forvasking av fiberen. Resultatet er en 30% reduksjon i varmeledningsevne sammenlignet med standard fiberpapirer. I tillegg eliminerer det støv og reduserer slitasje på verktøy ved kutting.Fordeler• Høy temperaturstabilitet• Laveste varmeledningsevne• Lav varmelagring• Lett, sterk og fleksibel• Lett å bearbeide, lite støv• Høy trykkfasthet

pdf Produkt datablad (PDS)

Beskrivelse
Produktbeskrivelse : MaxPly2 er et høytemperaturpapir produsert av en råvare med høy renhet og er spunnet av fiber med et akryl lateks-bindemiddel for å danne et ensartet, sterkt, fleksibelt, lett papir.
Logistikkinformasjon
Salgsenhet : rll
Tilleggs informasjon
Produkttype : Papir, ildfast