Fleksibel henting og levering

Våre fleksible tjenester gjør det enkelt for deg å velge de løsningene som passer dine behov.

Ønsker du levering sørger Industrifiber for at varene dine kommer trygt frem. Vi samarbeider med landets ledende selskaper innen transport og logistikk. Du kan være sikker på at varene dine blir transportert effektivt og sikkert når du handler hos oss.

Er det bedre for deg å hente varene dine selv, har du gode muligheter hos Industrifiber. Vårt lager er åpent fra 05:00-21:00, og skulle du være en natteravn kan du hente i en av våre containere.

Les under om dine mange alternativer.
Hvis du har spørsmål eller noe annet, er vi alltid klare til å hjelpe deg.

Ring 63 87 40 00  

Leveringsmuligheter

Dag-til-dag levering - bestill før kl 14:00

Spesialleveranser

  • levering neste virkedag før 10:00
  • levering neste virkedag til et bestemt tidspunkt +/- 15 min
  • natt levering
  • ekspress leveranse


Henting på vårt lager

Innenfor åpningstidene

Hent dine forhåndsbestilte varer på vårt lager i Vestby når du trenger dem – her og nå, eller på vei ut til byggeplass. Har du hastverk kan du bestille Hastehenting. Her kan du hente varene dine innen 30 minutter etter at bestillingen din har gått gjennom.

Utenfor åpningstidene

Utenfor ordinære åpningstider har vi satt opp en praktisk løsning for deg. Dersom du ønsker å hente varene dine mellom kl. 05:00 og 21.00, tilbyr vi muligheten til å plassere produktene i vår container eller på rampe. 

Denne tjenesten er designet for å gjøre arbeidsdagen din så effektiv som mulig, slik at du kan få tilgang til produktene dine på et tidspunkt som passer best for deg. Hos oss prioriterer vi fleksibilitet for å imøtekomme dine behov på en praktisk måte