Aktiviteter innen teknisk isolasjon og passiv brannsikring

Industrifiber er en aktiv deltaker på faglige arrangementer, og vi engasjerer oss regelmessig i kurs og messer. Gjennom disse initiativene deler vi våre erfaringer og kunnskaper med den norske isolasjonsbransjen. Du kan finne mer informasjon om våre aktiviteter her.

Kurs og opplæring 

Vi holder jevnlig kurs og opplæring i passiv brannsikring og teknisk isolering. Her gjennomgår vi siste kunnskap innen det enkelte område, kommer med tips og triks i forhold til de ulike produktene, og sørger for at du er best mulig når du skal designe eller installere produktene i hverdagen. 

Du har mulighet til å delta i et team med interesserte fra andre bedrifter. Eller du kan gripe muligheten til en økt spesielt for deg og dine kolleger. 

Uansett om du er montør eller prosjektleder, kler vi deg godt.

Status: Ingen dato er satt for kommende arrangementer. 

For mer informasjon - ring 63 78 40 00


Vi gleder oss

Nordbygg 2024

23-26 april 2024

Ser virkelig frem til å delta på Nordbyg g 2024 i Sverige. Forventningene er store med tanke på den siste utviklingen i byggebransjen. Jeg ser frem til å utforske nye teknologier, innovative løsninger og bygge nettverk med fagfolk. Nordbyg er alltid en inspirerende plattform hvor du kan få fingeren på pulsen på bransjens fremtid. Ser frem til å dele kunnskap, oppleve nyheter og knytte forbindelser.

TI-Expo 2024

20.-21. mars 2024

Toppbegivenheten for industriisolasjons-industrien. TI-Expo 2024 har over 60 utstillere, som dekker varme, kulde, støy og brannbeskyttelse. Det er det største nylige arrangementet innen teknisk isolasjon. Temaene inkluderer energieffektivitet, bærekraftighet, kostnadsbesparelser, planlegging, konsulenttjenester og systempålitelighet. Vi gleder oss veldig til noen dager med god inspirasjon. 


 Les mer her

OTD Bergen 2024

16.-17. oktober 2024

Energi. Teknologi. Bærekraft.
OTD Bergen er den ledende energimessen på Vestlandet.  Messen tiltrekker seg nærmere 300 utstillere og 7000 besøkende. OTD Bergen spesialiserer seg på nettverksbygging og fokuserer på at deltakerne gjør forretninger på messen. Det er gratis å besøke OTD BERGEN. Les mer her

Det var en glede

Bygg Reis Deg 2023

Å delta som besøkende på Bygg Reis Deg 2023 var en fantastisk opplevelse. Messen presenterte imponerende trender innen bygge- og anleggsbransjen. Fra innovative materialer til bærekraftige løsninger var det noe for enhver interesse. Vi nøt å vandre gjennom gangene, bli inspirert og ikke minst nettverke - det var et verdifullt arrangement. Vi ser frem til neste gang.