Armacell


Cellegummi er et effektivt materiale å bruke til for eksempel kondens isolering. Viktigheten av et godt isolasjonssystem blir ofte tydelig først når det først ikke fungerer. Det viser seg enten som dryppende eller isbelagte rørledninger, fuktige tak, eller korrosjon og rust under isolasjonen. Konsekvensene kan være økt energiforbruk, og kanskje til og med avbrudd i industriprosesser eller feil på kjølesystemer. Uansett skade og konsekvenser fører det til betydelige kostnader. Kostnadene kan bli enorme. Tekniske systemer må repareres eller byttes ut, og den tiden systemet er nede koster bedriften penger, enten ved manglende produksjon eller salg av varer.

Litt om Armacell:

Armacell er oppfinneren av fleksible skumprodukter for isolering av utstyr, og er en ledende produsent av tekniske skummateriale. Armacell utvikler innovative og trygge termiske, akustiske og mekaniske løsninger som bidrar til bærekraft for selskapets kunder.  

Produktene fra Armacell har en betydelig innvirkning på global energieffektivitet og gjør en forskjell hver dag over hele verden.  

Med Armacell får du: 

  • Et bredt utvalg av produkter for alle bruksområder 
  • Perfekt koordinerte isolasjonsmaterialer, kontrollert som et helhetlig system  
  • Overholder spesifikke brannsikringsreguleringer  
  • Rask og enkel montering  
  • Energi- og kostnadsbesparelser

Fant du ikke det du lette etter?

Det er flere produkter på vei til siden; produktsystemer og tilbehør; lim, skruer, osv.
For nå sitter vi klare til å hjelpe deg over telefonen.

Ring 63 87 40 00