EDC Protection | Personlig verneutstyr

Industrifiber er en stolt distributør av personlig verneutstyr fra den ledende franske aktøren innen bransjen, EDC Protection. 

Selskapet har et sterkt fotfeste på markedet når det gjelder å tilby PPE-løsninger som er spesielt designet for å beskytte ansatte som arbeider under ekstremt varme forhold, spesielt innen termisk verneklær. Med en historie som går tilbake til 1935 og dets opprinnelse i hjertet av en stålregion, har EDC Protection spesialisert seg på design og produksjon av PPE siden 1989.  

Gjennom årene har selskapet gjort betydelige investeringer innen forskning, produksjon og logistikkkapasitet for å kunne tilby et bredt utvalg av arbeids- og verneklær som møter de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet.

En katalog for en oversikt

Hvis du fortsatt liker å ha en katalog, har du her muligheten til å laste ned en oversikt over produktutvalget vårt fra EDC Protection.

Beskyttelse av personell som jobber i høyrisikojobber

Produktutvalget for EDC Protection er rettet mot ulike risikoer, og materialene som brukes er derfor valgt deretter: Alu-belagt kledning: Kjernen i edc protections historiske virksomhet, alu-belagt kledning, gir optimal beskyttelse. Spesielt på grunn av et tynt lag med aluminiumsfolie designet for å reflektere varme bort fra brukeren. 

 • Termisk beskyttelsesklær:
  Denne serien er designet for tre spesifikke aktivitetsområder (ildfaste murere, metallkuttere og sveisere), og bruker mer fleksible materialer som lær, kevlar® og para-aramid. 
 • Flammehemmende klær:
  Fra fusjonen med dmd france group er denne produktgruppen et tillegg som gir beskyttelse mot mange miljørisikoer knyttet til brann og varme. 
 • Spesifikke risikoer:
  Støttet av vår ekspertise innen ppe og takket være lang erfaring med mange tekstiler, har vi utvidet vårt utvalg av ppe-produkter med verneklær designet for jobber der miljømessige begrensninger er en viktig faktor. 
 • Hånd- / arm- / torsobeskyttelse:
  Fra kevlar® til kermel®, og inkludert lær- og stålfletting, er vårt utvalg av hansker egnet for alle miljøer. Oppdag et komplett utvalg av tekniske løsninger i hanske- eller tre- og femfingerformater.
 • Ansiktsbeskyttelse: 
  Med et løftbart visir eller enkelt pannebånd tilbyr EDC Protection også et komplett utvalg av visirer tilpasset de spesifikke kravene til en rekke jobber.