Industrifiber gjør det enklere for deg som kunde

I vårt møte med deg som kunde vil tett og personlig oppfølging være det som skiller Industrifiber fra mengden. Med et brennende engasjement, lang erfaring kombinert med dyp kunnskap vil Industrifiber tilby den mest kvalifiserte rådgivning for deres behov og løsninger. 

Industrifiber skal gjøre det enklere for deg å være kunde.

Thomas Aaslund Daglig leder/Partner

Om Industrifiber 

Om Industrifiber Industrifiber ble etablert i 2018 og er en komplett grossist av teknisk isolasjon, passiv brannsikring og varmebestandig fiber.

Industrifiber leverer kvalitetsprodukter til alle typer industrier innenfor høytemperatur, akustikk, teknisk isolering og passiv brannsikring.

Vi er forhandler av de mest anerkjente leverandørene innenfor mineralull, cellegummi og passiv brannsikring.

Våre produkter kjennetegnes av høy kvalitet, enkel installasjon og energieffektivitet som leveres med høy service og kompetanse.

I vårt møte med deg som kunde vil tett og personlig oppfølging være det som skiller Industrifiber fra mengden Det er derfor Industrifiber gjør det enklere å være proff. 

Industrifiber gjøre det enklere for deg som kunde. 

Med medarbeidere med et brennende engasjement og lang erfaring, vil Industrifiber tilby den mest kvalifiserte rådgivningen for deres behov og løsninger. Vi har medarbeidere som er spesialister innen ulike områder og kan derfor garantere den beste oppfølging. Vi vet hva som er best for dine prosjekter og finner løsninger etter behov og krav. 

Industrifibers ambisjon er å overholde kravene i kvalitets- og miljøstandardene, og vi jobber aktivt med å evaluere og forbedre virksomheten.

Industrifiber er lokalisert på Vestby i Viken rett sørøst for Oslo. 


Nøkkelpersonel 

Thomas Aaslund

Daglig leder/Partner
tha@industrifiber.no
Mobil: +47 975 07 491 

Per Arne Tjernsbekk

Kunde- og innkjøpsansvarlig

pat@industrifiber.no
Mobil: +47 905 81 905

Ole Marius Skaug

Salgssjef passiv brannsikring
oms@industrifiber.no 
Mobil: +47 975 07 491  

Per Ove Langeland

Salgs- og produktsjef
teknisk isolasjon
pel@industrifiber.no
Mobil: +47 970 43 158