Nyheter fra Industrifiber

Nytt lager på vei

Industrifiber har fokusert på å forenkle lager og logistikkløsninger, og nå har vi tatt et stort skritt mot å oppnå dette målet.

Les mer

Det jobbes i kulissene – Flere fordeler for våre kunder!

Siden nyheten om at Beijer Ref har inngått avtale om å overta Industrifiber fra det norske investeringsselskapet IGNI AS fra 1. juli 2023.

Les mer

We are hiring!

Industrifiber er i vekst og vi søker nye kollegaer til våre to satsningsområder i det norske markedet!

Les mer

Bejier Ref kjøper Industrifiber fra 1. juli 2023

Gjennom de siste fem årene har Industrifiber skapt en solid plattform for salg av kvalitetsprodukter innen termisk og høytemperaturisolasjon til byggefirmaer, rådgivere, tekniske spesialister, isolatører og VVS-fagfolk over hele Norge. 

Les mer

Møt Per Arne!

39 år gammel og bosatt i Råde med kone og tre barn. Han har tidligere jobbet i forsikringsbransjen, men har siden 2012 jobbet innenfor kundeservice og salg av teknisk isolasjon.

Les mer

Industrifiber AS stiller høye krav- sikkerhet for deg!

Industrifiber er den eneste isolasjons-grossisten som har alle tre ISO sertifiseringene; ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001.

Les mer

Mer miljøvennlig mineralull

Som den første mineralullprodusenten innen teknisk isolasjon, tilbyr Knauf Insulation hele deres produktspekter med naturlige bindemiddel ECOSE® Technology.

Les mer

Nye nettsider

I forbindelse med vår utvikling og oppgradering av selskapet med bl. annet nye lokaler og visuell indentitet, har vi også pusset opp vårt digitale hjem.

Les mer

Nå leverer vi også Teknisk Isolasjon

Som en naturlig del av vår utvikling er vi nå stolte av å kunne tilby teknisk isolering til skip, offshore og landbasert industri.

Les mer