EDC Protection 

EDC Protection  er markedsleder i Frankrike for personlig verneutstyr (PPE) designet for å beskytte personell som arbeider under ekstremt varme forhold - termisk verneklær.

Selskapet ble grunnlagt i 1935 i hjertet av en stålregion, og begynte å spesialisere seg på design og produksjon av PPE i 1989. Siden den gang har selskapet foretatt nye investeringer i forskning, produksjon og logistikkkapasitet, og tilbyr i dag et bredt spekter av produkter i arbeids- og verneklær.

Industrifiber er en stolt distributør av personlig verneutstyr fra det Fransk markedsleder EDC Protection.

Produktområder

En katalog for en oversikt 

Hvis du fortsatt liker å ha en katalog, har du her muligheten til å laste ned en oversikt over produktutvalget vårt fra EDC Protection. 

Beskyttelse av personell som jobber i høyrisikojobber

Produktutvalget for EDC Protection er rettet mot ulike risikoer, og materialene som brukes er derfor valgt deretter: 

 • Alu-belagt kledning:
  Kjernen i edc protections historiske virksomhet, alu-belagt kledning, gir optimal beskyttelse. Spesielt på grunn av et tynt lag med aluminiumsfolie designet for å reflektere varme bort fra brukeren.
 • Termisk beskyttelsesklær:
  Denne serien er designet for tre spesifikke aktivitetsområder (ildfaste murere, metallkuttere og sveisere), og bruker mer fleksible materialer som lær, kevlar® og para-aramid.
 • Flammehemmende klær:
  Fra fusjonen med dmd france group er denne produktgruppen et tillegg som gir beskyttelse mot mange miljørisikoer knyttet til brann og varme. 
 • Spesifikke risikoer:
  Støttet av vår ekspertise innen ppe og takket være lang erfaring med mange tekstiler, har vi utvidet vårt utvalg av ppe-produkter med verneklær designet for jobber der miljømessige begrensninger er en viktig faktor.
 • Hånd- / arm- / torsobeskyttelse:
  Fra kevlar® til kermel®, og inkludert lær- og stålfletting, er vårt utvalg av hansker egnet for alle miljøer. Oppdag et komplett utvalg av tekniske løsninger i hanske- eller tre- og femfingerformater.
 • Ansiktsbeskyttelse:
  Med et løftbart visir eller enkelt pannebånd tilbyr EDC Protection også et komplett utvalg av visirer tilpasset de spesifikke kravene til en rekke jobber.