Knauf

Knauf er spesialist på teknisk isolasjon og en av verdens største produsenter av mineralullssystemer og produkter for industri, HVAC og skipsbygging - med referanseprosjekter over hele verden.

Med et bredt produktsortiment tilbyr Knauf riktig produkt for enhver anvendelse - med den beste mulige kombinasjonen av energieffektivitet, brannsikring og støyreduksjon. Thermo-teK, som er ideelle for isolering av VVS-installasjoner, inkludert varmeanlegg, ventilasjonsanlegg og klimaanlegg. Fire-teK, som er ideelle for passiv brannsikkerhet. Og Power-teK , som er teknisk isolasjon av industrianlegg.
Alle er sertifiserte produkt-serier av høy kvalitet.

Knauf er særlig kjent for sin patenterende ECOSE®-teknologi, som ikke bare reduserer energiforbruket under produksjonsprosessen, men også forbedrer sluttproduktets energibalanse og bidrar til å sikre utmerket innendørs luftkvalitet.

Knauf er en stor organisasjon med spesialister og fabrikker rundt om i hele Europa. Dette gir stor kompetanse og fleksibilitet når det gjelder produktkunnskap, produksjon og ikke minst levering, der et bredt og sterkt distribusjonsnett sikrer rask og effektiv utførelse.

Produktområder