Ny salgssjef hos Industrifiber – Ole Marius Skaug med på laget!

Januar 3, 2024 

Vi er stolte av å ønske Ole Marius Skaug velkommen som vår nye salgssjef inne passiv brannsikring. Med en imponerende karrierebakgrunn og solid bransje-erfaring er han klar for å lede salgsarbeidet mot proffmarkedet.

Ole Marius, 34 år gammel og opprinnelig fra Skiptvet, er nå bosatt i Fredrikstad og beskriver seg selv som en jovial bygdegutt som havnet i bransjen allerede som 18-åring. Han har jobbet seg opp gjennom ulike roller fra brannsikringsmontør, formann til leder og salgsansvarlig. Denne varierte erfaringen gir ham et unikt perspektiv og et solid fundament for å ta fatt på rollen som salgssjef.

«Å få være med fra starten av et selskap i vekst er virkelig spennende for meg,» sier Ole Marius entusiastisk. «Jeg trives i et miljø med hyggelige mennesker og er motivert av utfordringer, så Industrifiber passer meg perfekt.»

«Industrifiber er glade for å ha Ole Marius med på laget og ser frem til å dra nytte av hans lederegenskaper og bransjeinnsikt. Vi er overbevist om at hans engasjement og dedikasjon vil bidra til vår videre suksess som et selskap i stadig vekst. Vi ønsker Ole Marius lykke til i hans nye rolle

- Thomas Aaslund