Partnerskaper og nye løsninger står i fokus for den nye Head of Business Development

Februar 8, 2024 

Martin Heimann blir ny Head of Business Development og Product Management hos Beijer Ref Technical Insulation, herunder Industrifiber. 

Stillingen er nyopprettet, da organisasjonen styrker fokuset på utvikling av internasjonale markeder og partnerskaper med leverandørene.

Hos Beijer Ref Technical Insulation får Martin Heimann det overordnede ansvaret for å inngå avtaler og styrke posisjonen på tvers av markedene for teknisk isolasjon og brannsikring i Danmark, Sverige, Norge og Sveits, samt for å utvikle nye løsninger i tett samarbeid med leverandørene.

Martin Heimann har omfattende kjennskap til digital forretningsutvikling og håndtering av masterdata. Senest med 3 1/2 år som Head of Business Development og Head of Sales Development hos grossisten Lemvigh-Müller, samt 4 års erfaring som Inside Sales Manager hos Eaton, den amerikanske leverandøren av elektriske komponenter. 

«En tett dialog med leverandørene og data av god kvalitet er avgjørende for at vi skal kunne utvikle forretningen, slik at vi også de kommende årene kan tilby de rette løsningene på tvers av de internasjonale markedene for teknisk isolasjon og brannsikring», sier Martin Heimann, Head of Business Development og Product Management.

«Vi har i de seneste årene opplevd en markant vekst innenfor teknisk isolasjon og brannsikring, og vi ser et stort potential på det internasjonale markedet. Derfor er det et naturlig skritt for Beijer Ref Technical Insulation å investere ytterligere ved blant annet å utvide medarbeiderstaben», sier Thomas Dalsgaard, CEO for Beijer Ref Technical Insulation og fortsetter

«Vi ønsker å jobbe tettere sammen med bransjen om fremtidens løsninger innenfor teknisk isolasjon og brannsikring, og jeg ser frem til å samarbeide med Martin om å nå disse målene.»

Om Beijer Ref

Beijer Ref er et teknologiorientert handelskonsern som gjennom produkter som tilfører merverdi, tilbyr kundene konkurransedyktige løsninger innen kjøling og klimakontroll. Beijer Ref er blant verdens største kuldegrossister og er representert i 44 land i Europa, Nord-Amerika, Afrika og Asia og Oseania. Beijer Ref Technical Insulation omfatter selskapene Armadan, Insulize, Industrifiber og Durrisol Kuster og har avdelinger i Danmark, Sverige, Norge og Sveits.